کاهش قیمت مرغ در راه است

مرغ و ماهی

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت:افزایش جوجه ریزی و عرضه از نیمه دوم تیر ماه منجر به کاهش قیمت مرغ به مرز ۶ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد شد .

محمد یوسفی رئیس اتحادیه پرورش دهندگان مرغ گوشتی، درخوص روند افزایشی قیمت مرغ اظهار داشت: تقاضای بالای خرید در ماه رمضان و بالارفتن نهاده های اولیه افزایش قیمت مرغ را به همراه داشته است.

وی افزود:در حال حاضر هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۴ هزار و ۸۰۰ الی ۵ هزار تومان و مرغ آماده به طبخ در عمده فروشی ها ۶ هزار و ۸۰۰ و خرده فروشی های میادین میوه و تره بار ۶ هزار و ۹۸۰ تومان به فروش می رسد.

یوسفی با اشاره به تاثیر عرضه مرغ منجمد بر بازار بیان کرد: عرضه مرغ منجمد از سوی شرکت پشتیبانی همراه با افزایش تقاضا می تواند منجر به کاهش قیمت مرغ در بازار شود.

*** کاهش جوجه ریزی کفه مرغ را بالا برد

مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کاهش جوجه ریزی در فروردین و اردیبهشت ماه و بالا رفتن هزینه های تمام شده برای مرغداران باعث به وجود آمدن این گرانی شده است.

یوسف خانی با اشاره به تاثیرعرضه مرغ منجمد در بازار بیان کرد: توزیع مرغ منجمد از سوی شرکت پشتیبانی تا حدودی منجر به کاهش قیمت مرغ گرم در بازار شده چرا که در غیر اینصورت قیمت هر کیلو مرغ گرم از ۸ هزار تومان تخطی می کرد ضمن اینکه قیمت مرغ منجمد در مقایسه با مرغ گرم مناسب است.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی تصریح کرد: افزایش جوجه ریزی در خرداد ماه و به دنبال آن افزایش عرضه از نیمه دوم تیر ماه منجر به کاهش قیمت مرغ به مرز ۶ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد شد گرچه این رقم با توجه به افزایش نهاده ها صرفه اقتصادی برای مرغداران را در برندارد ./ اشگاه خبرنگاران جوان

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی