مصرف غذاهای کم کالری ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد

رژیم غذایی مدیترانه ای

به گفته محققان، زنان می توانند با کاهش مصرف کالری فقط به مدت دو روز در هفته، ریسک سرطان سینه را کاهش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، یافته های محققان نشان می دهد پیروی از رژیم غذایی کم کالری به مدت دو روز در هفته منجر به تغییرات پیشگیرانه سرطان در بافت سینه می شود.

در این مطالعه، زنان دارای اضافه وزن که قبل از دوره یائسگی قرار داشتند و در معرض ریسک بالای سرطان سینه بودند از یک رژیم غذایی خاص دو روزه به مدت یک ماه پیروی کردند.

ویژگی این رژیم غذایی در طول دو روز مصرف کربوهیدرات کم و کالری کم بود. در ۵ روز باقیمانده هفته هم افراد از رژیم غذایی سالم به سبک مدیترانه ای پیروی می کردند.

محققان از ۲۰ زن قبل و بعد از آزمایش ۴ هفته ای، نمونه ای از بافت سینه شان را برداشتند. آنها دریافتند به طورمیانگین زنان نیمی از وزن شان را از دست دادند و ۵۵ درصد آنها تغییراتی را در سلول های سینه شان تجربه کردند. این تغییرات شامل تولید پروتئین های بود که به تشکیل سلول های پایدارتر و با تغییرپذیری کمتر معروف هستند.

به گفته محققان، این شواهد نشان می دهد که ریسک ابتلا به سرطان سینه با مصرف رژیم غذایی کم کالری کاهش می یابد.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی