خواص خوردن هلو

هلو

هلو رنگ های متنوعی دارد و در حالت کلی به داشتن پوستی نرم، بافتی آبدار و طعمی عالی معروف است. در این مطلب کوتاه نگاهی می اندازیم به خواص یکی از بهترین و خوشمزه ترین میوه های تابستانی که طرفداران زیادی نیز دارد. لطفاً با ما همراه باشید.
هلو کم کالری

هلو نه تنها برای رفع عطش تابستان مناسب است بلکه همیار لاغری نیز محسوب می شود چون کالری اندکی دارد.

هلو سرشار از ویتامینA

مصرف روزانه یک عدد هلو حدود ۵۰ درصد نیاز روزانه ما به ویتامین A را تأمین می کند. بتاکاروتن، پیش ساز ویتامین A در این میوه به وفور وجود دارد به دلیل خواص آنتی اکسیدانی قوی خود بسیار شناخته شده است.

هلو منبع ویتامینC

هلو را منبع ویتامین C بدانید چون هر ۱۰۰ گرم از این میوه ۷ میلی گرم از این ویتامین دارد. جذب این ویتامین نیز به دلیل رنگدانه های فلاوونوئید موجود در آن به خوبی انجام می شود. یادتان باشد هر چه هلو پررنگ تر باشد حاوی ویتامین C بیشتری است.

هلو حاوی ویتامین های خانوادهB

هلو همچنین حاوی ویتامین های B ،B3 ،B5 و E و همچنین اسیدهای ارگانیک است که از پوست در برابر آسیب های خارجی حفاظت می کند. مانند اکثر میوه ها، این میوه نیز به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها کمک می کند.

هلو حاوی مواد معدنی

هلو علاوه بر ویتامین های ذکر شده حاوی میزان قابل توجهی مواد معدنی نیز می باشد. هر ۱۰۰ گرم از این میوه ۲۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد. هلو همچنین حاوی فسفر و منیزیم نیز هست که برای بدن لازم و ضروری هستند.

هلو و فیبرهای آن

هلو منبع فیبرهای غذایی است و به همین دلیل نیز به عملکرد خوب روده ها کمک می کند. گفتنی است که هر ۱۰۰ گرم از این میوه ۲ گرم فیبر دارد.

انتخاب هلوی خوب

باید بدانید که روند رسیدن هلو بعد از چیده شدن متوقف می شود. بنابراین بهتر است حین خرید میوه های نرم و معطر را که پوست بدون لک دارند انتخاب کنید. یادتان باشد که هلو را در محیطی خنک ترجیحاً خارج از یخچال نگهداری کنید.

هلو میوه ای مناسب برای میان وعده و غیره

شما می توانید هلو را به عنوان میان وعده، در دسر، به صورت میوه درسته و خام یا پخته و کمپوت شده، در سالاد میوه، به صورت مرب و غیره میل کنید./تبیان

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin
برچسب : ,

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی