بانک مرکزی نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به خرداد‌‌ماه ۱۳۹۵ نسبت به دوازده ماه منتهی به خرداد‌‌ماه ۱۳۹۴ را معادل ۹٫۷ درصد اعلام کرد.

تورم

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی بانک مرکزی ایران نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به خرداد ماه سال ۱۳۹۵ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به خرداد ماه سال ۱۳۹۴ معادل ۹.۷ درصد اعلام شده است. پیش از این نیز مرکز آمار ایران تورم سالانه را در خرداد ماه، تک رقمی اعلام کرده بود و آن را در حدود ۹.۵ درصد تخمین زده بود.
بر اساس اطلاعات بانک مرکزی ایران شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایرن در خرداد ماه سال ۱۳۹۵ به عدد ۲۴۰.۹ درصد رسیده است که نسبت به ماه قبل ۱.۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین شاخص مذکور در خرداد ماه سال ۱۳۹۵ نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل ۶.۸ درصد افزایش داشتند.

بر اساس اطلاعات بانک مرکزی ایران شاخص گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها نسبت به ماه قبل ۲.۵ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲.۷ درصد افزایش داشته است.

همچنین بیشترین تورم متعلق به گروه تحصیل بوده است که در خرداد ماه افزایش دو دهم درصدی را نسبت به ماه قبل و ۲۱.۷ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل تجربه کرده است.

شاخص گروه بهداشت و درمان در خرداد ماه نسبت به ماه مشابه قبل ۱.۶ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۲.۹ درصد افزایش یافته است.

شاخص گروه مسکن، آب، برق و گاز و سایر سوخت‌ها نسبت به ماه قبل ۶ دهم درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۰.۱ درصد افزایش یافته‌اند.

همچنین تورم کلی کالا در خرداد ماه سال جاری نسبت به ماه قبل ۱.۵ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳.۵ درصد بوده است.

تورم بخش خدمت در خرداد ماه سال جاری نسبت به ماه قبل ۷ دهم درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۱.۷ بوده است.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی