کاهش ۳۵ درصدی قیمت خرما با عرضه محصول جدید

خرما

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی قیمت خرما با به دست آمدن محصول جدید خبر داد.
محمد آقاطاهرً در ارتباط با علت گرانی قیمت خرما پیش از ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مسئله ای که در ارتباط با خرما وجود داشت کاهش میزان خرما و نیز صادرات بخشی از خرمای تولید شده بود و همین موضوع عاملی بود تا نگرانی‌ها پیش از ماه مبارک رمضان نسبت به گرانی قیمت این ماده غذایی افزایش یابد، چرا که خرما به عنوان یکی از مواد غذایی اصلی بر سر سفره ها طی این ماه است.

وی ادامه داد: قیمت خرمای خوب در بنکداری ها به عنوان عمده فروشی ها ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان بود که تا ۹۵۰۰ الی ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان نیز افزایش یافت. علاوه بر این باید توجه کنیم که این قیمت مختص به بنکداری ها بود و در خرده فروشی ها مقداری به قیمت فروش اضافه خواهد شد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در ادامه با اشاره به اینکه خرمای تازه در مرداد ماه به دست می آید، ‌بیان کرد: در حال حاضر با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان قیمت خرما دارای حباب است و از اواسط ماه مبارک رمضان مجددا قیمت ها کاهش میابد.

به گزارش ایسنا، پیش از ماه مبارک رمضان برنج و خرما با افزایش قیمت رو به رو شدند تا موارد مختلفی در ارتباط با علت افزایش این دو ماده غذایی مطرح شود اما، اخیرا رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اعلام کرد که با به دست آمدن محصول جدید برنج و خرما به ترتیب این دو ماده غذایی تا ۳۵ درصد کاهش قیمت خواهند داشت. محصول جدید خرما در اواسط مرداد ماه به دست می آید و علاوه بر اینکه با کاهش قیمت ۳۰ تا ۳۵ درصدی رو به رو خواهد بود این ماده غذایی با رسیدن به نیمه ماه مبارک رمضان حباب قیمت ایجاد شده در مورد آن شکسته خواهد شد، چرا که بسیاری از مردم خرمای مورد نیاز خود را تهیه کرده‌اند./ ایسنا

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin
برچسب :

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی