افزایش ۳۰ درصدی تولید میگو

میگو

حسین عبدالحی معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وضعیت تولید میگو اظهار داشت: با توجه به ۷ هزار هکتار سطح زیر کشت میگو امسال پیش بینی می‌شود که میزان تولید به مرز ۲۵ هزار تن برسد.

وی با اشاره افزایش ۳۰ درصدی تولید میگو گفت: سال گذشته به سبب شیوع بیماری لکه سفید در مزارع تنها ۱۷ هزار تن تولید داشتیم که همواره امسال پیش‌بینی می‌شود که تولید با افزایش ۲۵ الی ۳۰ درصدی همراه باشد.

عبدالحی با بیان اینکه سال گذشته ۹۵ درصد میگوی تولیدی به بازارهای هدف صادر شد، بیان کرد: براساس آمارهای موجود امسال شرایط بهتری در بازارهای هدف و صادرات خواهیم داشت.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات با اشاره به برداشت میگو درشهریور ماه تصریح کرد: بیماری لکه سفید همراه با تولید بوده اما امیدواریم با کنترل و مراقبت و تمهیدات سازمان دامپزشکی امسال اتفاق خاصی در تولید صورت نگیرد.

انتهای پیام/

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی