اعطای وام هنوز گره قطعه سازان را باز نکرده است

اقتصاد

مسعود تهرانچی عضو اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اعطای وام به بنگاه های نیمه تعطیل بیان کرد: دولت باید اعطای وام به واحدهای تولیدی را در دستور کار خود قرار دهد تا عرصه برای توسعه آنها فراهم شود.

وی تصریح کرد: مسئولین باید در مرحله اول باید نیروهای متخصص را شناسایی کرده، سپس اقدام به اعطای وام کنند؛ لذا باید ابتدا به شناسایی بخش های خصوصی در حال جهش پرداخته و سپس از طریق اعطای وام، مشکلات آن ها رفع نماید.

تهرانچی با بیان اینکه اعطای وام به قطعه سازان طی سال های گذشته مثمرثمر واقع نشده، افزود: دولت نیاید به صِرف اعطای وام اکتفا کند لذا در این امر، حمایت آن بر اعطای وام الویت پیدا می کند.

وی هم چنین افزود:‌ این امر سبب شده بود تا با دریافت این مبالغ قطعه سازان شروع به پرداخت بدهی های خود کنند و قطعات یا از کشور چین وارد شده و یا به صورت کالای بی کیفیت ساخته می شد لذا باید در این خصوص برنامه ریزی های اساسی شکل گیرد.

به گفته ی وی پول اگر در اختیار تولید کننده قرار گیرد بسیار به صرفه‌تر از در اختیار قرار دادن همان میزان پول برای مصرف کننده است چرا که مصرف کننده دست به خرید کالاهای متعدد زده و چه بسا بی کیفیت کرده اما تولید کننده با تکیه بر این پول اقدام به اشتغالزایی و سوق دادن این مبالغ به سوی چرخه تولید می کند.

این عضو اتاق بازرگانی در پایان عنوان کرد: دولت باید پس از شناسایی نیروهای متخصص که در بنگاه های نیمه تعطیل و تعطیل مشغول به فعالیت هستند، از طریق اعطای وام و خدمات از جمله در اختیار گذاشتن زمین برای آن ها، چرخه تولید را به حرکت درآورد و شاید تنها دلیل ناکامی وی در این راه طی سال های گذشته، توزیع نامناسب بوده است.

انتهای پیام/

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2018 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی