اجرای طرح نظارتی رمضان تعطیلی چهار واحد غیر بهداشتی غذایی در گیلان

بازرسی

مدیرکل تعزیرات حکومتی از پلمپ یک واحد تولید زولبیا و بامیه و تعطیلی موقت ۳ واحد تهیه و عرضه آش ، رشته خشکار به اتهام عدم رعایت مقررات بهداشتی در شهر رشت خبر داد.
رضا قشلاقی ادامه داد در راستای اجرای طرح رمضان که از تاریخ ۱۶/۳/۹۵ در سراسر استان با همکاری ضابطین و دستگاههای نظارتی و نمایندگان تعزیرات حکومتی در قالب گشت مشترک در حال اجرا می باشد و تاکنون تعداد۱۵۲ واحد متخلف با تخلفات صنفی و بهداشتی شناسایی گردید .
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود در راستای صیانت از حقوق مصرف کننده و حمایت قضایی از ضابطین، طرح نظارتی ویژه رمضان تعزیرات حکومتی با دستگاههای نظارتی استان تا پایان ماه مبارک رمضان در دو نوبت صبح و عصرادامه خواهد داشت و شهروندان میتوانند گزارشات و شکایات خود را از طریق ستاد خبری تعزیرات حکومتی به شماره ۳۳۳۶۵۵۴۸ اطلاع تا در اسرع وقت نسبت به آن اقدام قانونی صورت پذیرد.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی