گردهمایی سلامت محیط زیست و امنیت غذایی در دانشگاه برگزار می شود

همایش

گردهمایی علمی ” محصولات ترا ریخته، سلامت محیط زیست و امنیت غذایی “روزچهارشنبه ۲۹/۰۲/۱۳۹۵ با حضور متخصصین و پژوهشگران کشور در دانشگاه گیلان برگزار می شود.
با توجه به رشد سریع جمعیت و افزایش گرسنگی در جهان و مشکلات عدیده زیست محیطی ناشی از استفاده گسترده از سموم خطرناک در مزرعه و باغات، بهره گیری از این تکنولوژی که در واقع مسیری نوین در جهت “افزایش عملکرد محصولات مهم و استراتژیک، مقابله با استرس های محیطی بخصوص کم آبی، کاهش استفاده از سموم کشاورزی و…..” محسوب می شود باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
بررسی ابعاد مختلف استفاده از این تکنولوژی و محصولات تراریخته و بحث و تبادل نظر در این خصوص در محافل علمی و تخصصی کشور به خصوص دانشگاهها امری مهم و ضروری است. در راستای ضرورت بهره گیری از فناوری های نوین در توسعه کشاورزی کشور و بحث و تبادل نظر در خصوص استفاده از محصولات تراریخته، گردهمایی علمی ” محصولات ترا ریخته: سلامت محیط زیست و امنیت غذایی “ با حضور متخصصین و پژوهشگران کشور در دانشگاه گیلان برگزار می شود.
این همایش روزچهارشنبه ۲۹/۰۲/۱۳۹۵ ساعت ۸/۳۰ الی ۱۳ درتالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد .

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2018 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی