کاهش واردات برنج در سال گذشته

برنج

مدیرکل دفتر غله و محصولات اساسی وزارت کشاورزی از واردات ۷۴۴ هزار تن برنج در سال گذشته به کشور خبر داد و گفت: این میزان نسبت به دوره‌های قبلی کاهش داشته است.
کاوه خاکسار در نخستین جلسه کمیته فنی برنج استان مازندران اظهار کرد: برنج از محصولات بسیار مهم و استراتژیک کشور بوده و یکی از ۹ محصول استراتژیک کشور محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: برای محصولات استراتژیک برنامه‌های افزایش ضریب خوداتکایی تهیه و به شورای اقتصاد مقاومتی ارسال شد.

مدیرکل دفتر غله و محصولات اساسی وزارت کشاورزی تصریح کرد: باید طرح‌های افزایش بهره‌وری در مصرف آب اجرایی شود و به دلیل محدودیت در سطح زیرکشت باید به فکر افزایش بهره‌وری در سطح برای محصولات استراتژیک و برنج بود.

خاکسار با اشاره به اینکه برنج باید در استان مازندران و گیلان کشت شود، خاطرنشان کرد: تولید برنج در استان‌های دیگر به دلیل بهینه نبودن مصرف آب توجیهی ندارد.

وی افزود: در دو استان گیلان و مازندران به ازای یک متر مکعب آب ۳۶۰ گرم برنج تولید می‌شود در حالی که در استان‌های دیگر این میزان بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم است.

مدیرکل دفتر غله و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: افزایش تولید در سال جاری موجب کاهش واردات می‌شود و این امر مهم بر عهده مسئولان مازندران و گیلان است.

خاکسار میزان واردات در سال ۱۳۹۲ را یک میلیون و ۹۵۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: با افزایش تعرفه واردات برنج و رسیدن این تعرفه به ۴۰ درصد، در سال گذشته میزان واردات برنج به ۷۴۴ هزار تن کاهش یافت./ ایسنا

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی