لزوم توجه جدی به فرآوری سیب زمینی

سیب‌ زمینی

رحیم نیازی رئیس هیئت مدیره انجمن سیب زمینی کاران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نرخ خرید سیب زمینی اظهار داشت: با توجه به هزینه ها تولید و نهاده های کشاورزی، نرخ خرید تضمینی غیر کارشناسی است چرا که حداقل هزینه تمام شده برای کشاورز ۸۰۰ تومان است و این در حالیست که نرخ خرید تضمینی هر کیلو محصول ۶۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

وی با اشاره به وضعیت تولید گفت: با توجه به کمبود آب و اینکه سیب زمینی محصول آب بری است می بایست تعادل بین عرضه و تقاضا برقرار شود تا حداقل سود عاید تولید کنندگان شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن سیب زمینی کاران با اشاره به مازاد تولید بیان کرد: مازاد تولید سیب زمینی موجب معدوم و امحای ان همانند سال گذشته می شود لذا بایستی مناطق سردسیری سطح زیر کشت خود را کاهش دهند تا قیمت محصول متعادل شود.

نیازی ادامه داد: سال گذشته نزدیک ۷۰۰ هزار تن محصول تازه غیر فرآوری شده با قیمت بسیار ناچیزی به بازارهای هدف صادر کرده ایم که ارز آوری آن چندان چشمگیر نبوده است.

وی با اشاره به صادرات تازه و فرآوری شده محصول به بازارهای هدف بیان کرد: با توجه به آنکه صنایع تبدیلی فرآوری محصول در کشور ما با کاهش مواجه است همواره لازم است که دولت با تخصیص وام با بهره پایین به تولید کنندگان کمک کند تا با افزایش فرآوری محصول و صادرات آن به بازارهای هدف از معدوم سازی و ضایعات آن جلوگیری به عمل آید.

رئیس هئیت مدیره انجمن سیب زمینی کاران با اشاره به تاکید وزیرجهاد کشاورزی مبنی بر صادرات فرآوری سیب زمینی تصریح کرد: ظرفیت خالی برای فرآوری در کشور زیاد است اما کشاورز به سبب آنکه پول ندارد و صنعت هزینه بر است تا ماشین آلات روز را خریداری کند که بتواند با دنیا رقابت کند لذا حمایت ویژه دولت در این زمینه بسیار ضروری است.

انتهای پیام/

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی