فرآیند های ورود و ترخیص روغن های خوراکی از طریق معاونت های غذا و دارو

روغن آشپزی

رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به دستور ریاست سازمان غذا و دارو که طی بخشنامه ای به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور، تمامی فرآیند های ورود و ترخیص روغن های خوراکی از طریق دانشگاه ها انجام خواهد شد.

مهندس هومن محمد رئوفی، رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به  دستور ریاست سازمان غذا و دارو که طی بخشنامه ای به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ شد، تمامی فرآیند های ورود و ترخیص روغن های خوراکی از طریق دانشگاه ها انجام خواهد شد.

وی افزود: در سالجاری بحث تمرکز در این موضوع نیست و از طریق دانشگاه ها قابل انجام است.

مهندس رئوفی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نیز بر تمامی فرآیندها نظارت جدی خواهد داشت و به دنبال آن به زودی از طریق سامانه الکترونیک به صورت مناسب تر و ساده تر قابل انجام خواهد بود.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی