عوارض شیمیایی مصرف زیاد فست فود

فست فود

مطالعه جدید محققان نشان می دهد مصرف بالای فست فودها با وجود میزان بالای ترکیبات پلاستیکی در ادرار مرتبط است.

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه محققان دانشگاه جرج واشنگتن آمریکا نشان می دهد خوردن فست فود فرد را احتمالا در معرض مواد شیمیایی مضری موسوم به فتالیت ها قرار می دهد.

محققان دریافته اند افرادی که میزان زیادی فست فود مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که به ندرت اینگونه غذاها را می خورند معمولا ۲۴ تا ۴۰ درصد فتالیت بیشتری در ادرارشان یافت می شود.

آمی زوتا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما به ارتباط آماری قابل توجهی بین میزان فست فود مصرف شده در ۲۴ ساعت گذشته و میزان وجود دو فتالیت خاص در بدن پی بردیم.»

به گفته زوتا، این دو فیتالیت شامل دی ۲-اتیل هگزیل فتالیت (DEHP) و دی ایزونونیل فتالیت (DiNP) هستند. در صنعت از این دو ماده شیمیایی برای انعطاف پذیرتر کردن پلاستیک استفاده می شود و معمولا در گروه وسیعی از بسته بندی های مواد خوراکی و ماشین آلات فرآوری مواد خوراکی یافت می شود.

به گفته محققان، از عوارض مضر این مواد شیمیایی تاثیر آن بر رشد سیستم تناسلی مردان است. همچنین این مواد شیمیایی در بروز نارسایی های هنگام تولد، مشکلات رفتاری دوران کودکی، و بیماری های مزمن کودکی نظیر آسم تاثیر دارند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی