شکلات تلخ کارایی ورزشکاران استقامتی را افزایش می‌دهد

شکلات

مطالعات انجام شده در دانشگاه کینگستون لندن نشان داده است که خوردن شکلات تلخ باعث افزایش کارایی ورزشکاران حرفه‌ای، بخصوص ورزشکاران استقامتی می‌شود.
به نقل از science daily، شکلات تلخ تاثیرات مثبتی بر سلامت قلبی – عروقی دارد. بررسی‌های جدید توسط محققان انگلیسی نشان داده است که شکلات تلخ همچنین می‌تواند کارایی ورزشکاران را افزایش دهد و در تمرین‌های آمادگی جسمانی به آن‌ها کمک کند.

بررسی‌ها نشان داده است که شکلات تلخ فوایدی شبیه به آب چغندر دارد. آب چغندر نیترات زیادی دارد که تبدیل به نیتریک اکسید می‌شود و جریان خون را افزایش می‌دهد و مصرف اکسیژن را بهبود می‌بخشد.

شکلات تلخ حاوی ماده‌ای به نام اپیکاتچین است که در دانه‌های کاکائو وجود دارد. این ماده باعث افزایش نیتریک اکسید در بدن می‌شود.

نتایج مطالعات انجام شده در مجله تغذیه ورزشی منتشر شده است.

بعد از مصرف شکلات تلخ دوچرخه‌سوارانی که مورد بررسی قرار گرفتند کمتر نیاز به اکسیژن داشتند و در زمان مشخص توانایی طی کردن مسافت بیشتری را داشتند.

بررسی‌ها نشان داده است که شکلات تلخ فواید خاصی برای ورزشکاران استقامتی دارد. هنگامی که ورزشکاران ورزش استقامتی انجام می‌دهند بهتر است که مصرف اکسیژن آن‌ها بهینه‌تر باشد و بدن بتواند با مصرف اکسیژن کمتر کارایی بالاتری داشته باشد.

مصرف شکلات تلخ می‌تواند چنین فایده‌ای برای ورزشکاران استقامتی داشته باشد.

 

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی