در هر وعده غذایی ۱۲ گرم نمک از طریق نان مصرفی وارد بدن می شود

نمک

جلسه آموزشی در خصوص دیابت و چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای توسط معاونت غذا و دارو و مرکز بهداشت شهرستان کنگاور در شهر گودین برگزار شد.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری مرکز بهداشت شهرستان کنگاور جلسه آموزشی در خصوص دیابت و چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای برای شهروندان شهر گودین از توابع شهرستان کنگاور برگزار کرد.
در این جلسه که در زینبیه این شهر برگزار شد جمعی از اهالی شهر، دانش آموزان و معلمان، تنی چند از مسئولین شهر و نیز همکاران مرکز بهداشتی درمانی این شهر حضور داشتند لاله مظفری کارشناس ارشد آموزش مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی در خصوص دیابت و چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای برای آنان صحبت کرد.
وی گفت: از خرید مواد غذایی بسته بندی شده بدون نشانگر رنگی تغذیه ای و آرم غذا و دارو خودداری کنید.
وی افزود: کسانی که به دیابت از هر نوع آن مبتلا هستند حتما باید به این نشانگر رنگی توجه کنند زیرا با این روش می توانند مواد غذایی را که برای سلامت آنان ضرر دارد را تشخیص دهند.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه قند عامل اصلی کبد چرب است گفت: اغلب مردم بر این باورند که چربی عامل اصلی ابتلا به کبد چرب است درحالی که پژوهش ها نشان داده مصرف زیاد مواد قندی علت اصلی ابتلا به این بیماری می باشد.
مظفری با اشاره به خطرات مصرف زیاد نمک نیز افزود: نمک عامل اصلی سرطان معده است. متاسفانه در هر وعده غذایی فقط از طریق نانی که ما مصرف می کنیم ۱۲ گرم نمک وارد بدن ما می شود درحالی که بدن ما روزانه فقط به ۵ گرم نمک نیاز دارد.
وی به پایین بودن کیفیت آرد اشاره کرد و گفت: آردی که در دسترس نانواها قرار می گیرد از کیفیت پایینی برخوردار است و نانواها بخاطر اینکه آن را بهتر بپزند نمک بیشتری به آن می زنند که این خود باعث بالا رفتن فشار خون و ابتلا به سرطان می شود.
لاله مظفری گفت: صبحانه مهمترین بخش تغذیه روزانه هر شخص است که باید مواد غذایی که برای صبحانه استفاده می شود را به دقت انتخاب کرد. بهتر است از مصرف مواد غذایی صنعتی تا جای ممکن خودداری کرد و بهتری چیزی که می توان برای صبحانه استفاده کرد لقمه های خانگی است.
در پایان این جلسه به نفرات برگزیده مسابقات نقاشی با موضوع دیابت و چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای که در بین مدرسه ابتدایی برگزار شده بود و نیز به کسانی که به سوالاتی که از سخنان مدرسین ارائه شده بود پاسخ صحیح دادند جوایزی اهداء گردید.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin
برچسب :

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی