دانه میوه هایی که برای سلامت مفید هستند

تخم هندوانه

به گفته کارشناسان تغذیه، مصرف دانه و تخم برخی میوه ها بسیار برای سلامت مفید هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، متخصصان توصیه می کنند که برخی از دانه ها حاوی مواد مغذی ارزشمندی هستند که بدون شک باید آنها را همراه با اسموتی های میوه استفاده کرد.

تخم هندوانه: دانه این میوه یکی از مغذی ترین ماده خوراکی برای حفظ سلامت ناخن ها، مو و درخشش پوست است. این دانه ها حاوی روی، فیبر و آهن بوده و منبع عالی اسید اولئیک و لینولیوم هستند.

دانه لیمو: می توان به راحتی یک یا دو تخم لیمو را همراه با آبمیوه یا سالاد بلعید. تخم این میوه حاوی مقداری اسید سالیسیلیک است که می تواند دارای خواص تسکین دهنده درد باشد.

دانه های پاپایا (انبه هندی): درحالیکه اکثر افراد دانه های این میوه را دور می ریزند، اما مصرف آن به شکل شگفت انگیزی برای سلامت مفید است. دانه های این میوه حاوی میزان بالای آنزیم های پروتئولیتیک نظیر پاپائین است که می تواند به رهایی از انگل ها و کرم های بدن کمک کند.

دانه های کیوی: دانه های سیاه و کوچک کیوی منبع عالی ویتامین E و اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند. مصرف کافی این مواد مغذی در رژیم غذایی برای پیشگیری از یبوست و کاهش ریسک بیماری قلبی و کلسترول بالا ضروری است.

دانه های شاه توت: دانه های این میوه غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ و اُمگا ۶ و همچنین فیبر رژیمی، کاروتنوئید و پروتئین است. چربی های پلی اشباع نشده در دانه های این میوه در جهت کاهش ریسک بیماری قلبی عمل می کنند.

دانه آووکادو: دانه های آووکادو حاوی مقدار زیاد فیبر محلول و آنتی اکسیدان ها هستند و یکی از بهترین منابع پتاسیم محسوب می شود. وجود میزان بالای آنتی اکسیدان های فنولیک در دانه های این میوه به کاهش فشار خون بالا و کلسترول بالا و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی