جوجه‌ریزی کاهش یافت

جوجه

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: برای کنترل قیمت گوشت مرغ در بازار مصرف و جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی ۵ تا ۶ درصد کاهش یافت.
محمد یوسفی اظهارکرد: مرغداران برای تنظیم بازار مرغ و جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر از اسفند ماه سال گذشته اقدام به کاهش جوجه‌ریزی کرده‌اند.

وی افزود: این امر باعث شده است که قیمت گوشت مرغ کمی افزایش یافته و به قیمت منطقی خود نزدیک شود تا بدین ترتیب از زیان مرغداران کاسته شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور با بیان اینکه ماهانه ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می‌شود ادامه داد: میزان جوجه‌ریزی ۵ تا ۶ درصد کاهش را در مقایسه با سال گذشته تجربه کرده است.

وی تصریح کرد: قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده درب مرغداری ۴ هزار تومان، گوشت مرغ میدان بهمن ۵ هزار و ۲۰۰ تومان و در میادین میوه و تره بار ۵ هزار و ۷۳۰ تومان است.

به گزارش تسنیم قیمت مصوب مرغ زنده ۴ هزار و ۲۰۰ تومان است و وزارت جهادکشاورزی نرخ منطقی گوشت مرغ را تا ۷ هزار تومان منطقی می‌داند.

مرغداران برای اینکه بتوانند نرخ محصولات خود را به این نرخ نزدیک کنند اقدام به کاهش جوجه‌ریزی کرده‌اند./ تسنیم

 

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin
برچسب :

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی