افزایش سن بیولوژیکی بدن با مصرف زیاد گوشت

گوشت

به گفته محققان، مصرف بیش از اندازه گوشت همراه با مصرف بسیار کم سبزیجات موجب افزایش سن بیولوژیکی بدن می شود.
طبق پژوهش های محققان دانشگاه گلاسکو اسکاتلند رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد گوشت قرمز و مقدار ناکافی میوه و سبزیجات می تواند موجب افزایش سن بیولوژیکی بدن شده و در اکثر مشکلات سلامت نقش دارد.

محققان دریافتند افزایش تدریجی میزان فسفات خون ناشی از مصرف گوشت قرمز، همراه با رژیم غذایی نامناسب، موجب افزایش سن بیولوژیکی بدن در مقایسه با سن تقویمی می شود. همچنین مردان در این زمینه به مراتب بیشتر از زنان تحت تاثیر قرار می گیرند.

داده های حاصل از این مطالعه نشان می دهد افزایش سن بیولوژیکی و میزان فسفات ناشی از آن در بین مردان محروم از رژیم غذایی مناسب، رابطه مستقیم با تعداد دفعات مصرف گوشت قرمز داشت. محققان بر این باورند که مصرف زیاد گوشت قرمز به دلیل رژیم غذایی نامناسب و عدم مصرف مطلوب میوه و سبزیجات، بر این گروه تاثیر دارد.

همچنین طبق یافته های این تحقیق، میزان بالای فسفات در این گروه از مردان با کاهش عملکرد کلیه ها همراه بوده و حتی علت اصلی بیماری کلیوی مزمن است.

پال شیلز، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «داده های این مطالعه ارتباط سلسله وار بین مصرف بالای فسفات و بیماری های مرتبط با سن را در رابطه با وضعیت اجتماعی-اقتصادی نشان می دهد.»/ مهر

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی