استمداد رئیس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران از وزیر جهاد کشاورزی و مردم

مرغداری

رئیس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران از وزیر جهاد کشاورزی و مردم برای نجات صنعت مرغداری کشور کمک خواست.

جناب آقای حجتی وزیر محترم جهاد کشاورزی و مردم شریف و بزرگوار ایران؛ اینجانب به عنوان یک مرغدار که مسئولیت بزرگترین تشکل صنعت مرغداری کشور را بر گردن گرفته¬ام، به اطلاع شما می رسانم که یکی از بزرگترین و حیاتی ترین سرمایه گذاری های کشور که ظرفیتی بالغ بر ۲ میلیون تن تولید گوشت مرغ و ۹۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد، با ۷۰ سال سابقه و تلاش¬های بی وقفه به ویژه در سال های بعد از انقلاب و رنج و مرارت بیش از ۲۵ هزار واحد مرغداری در حلقه¬های متفاوت تولید که این صنعت را سرپا نگه داشته و غذای مردم را تهیه کرده است، اکنون با خطرنابودی و سقوط مواجه شده است.

صنعتی که بخش عمده ای از ماده غذایی و پروتئینی مردم را تامین می‌کند از تعادل قیمت خارج شده و مرغداران تولید کننده گوشت مرغ ناگزیر هستند مرغ زنده که برای هر کیلوی آن حداقل ۴۰۰۰ تا ۴۲۰۰ تومان هزینه کرده اند را به قیمت ۳۰۰۰ تا ۳۲۰۰ تومان و حتی کمتر به فروش برسانند. مساعی دولت و وزارت جهاد کشاورزی به ویژه معاونت امور دام و شرکت های وابسته نیز بی نتیجه مانده است و امکان تنظیم بازار به نحوی که مرغداران نابود نشوند و سرمایه ایشان از بین نرود تاکنون میسر نشده است.

بیمه ضرر و زیان بازرگانی به مرغداران تعلق نمی¬گیرد و موج سقوط قیمت همچنان ادامه دارد. نامه نگاری های مرغداران به رئیس جمهوری، دکتر نوبخت سخنگوی دولت و جنابعالی برای اتخاذ و یافتن راه حلی عاجل به جایی نرسیده است. ظرفیت تولید حسب سیاست¬های دولت در چند سال گذشته و در مقطع تحریم ها و برای اینکه مردم به اندازه کافی به گوشت مرغ دسترسی داشته باشند با همکاری مسئولانه مرغداران به خاطرملت افزایش یافت.

اکنون، ما مرغداران با بحران ۱۲ درصد مازاد تولید در سراسر کشور مواجه شده ایم و این مازاد تولید، هم در واحدهای تولیدی و هم در بازار بحران ایجاد کرده است. لذا اولا از مردم شریف ایران تقاضا داریم میزان مصرف در خانوار را به عنوان وظیفه¬ای ملی افزایش دهند. اگر هر خانواده ۴ نفره ایرانی در طول سال پیش رو، فقط ۱۰ کیلو و در ۶ ماه ۵ کیلو مصرف گوشت مرغ خود را افزایش دهند مرغداران و صنعت ملی مرغداری از نابودی نجات پیدا خواهد کرد. ممکن است عده ای از مصرف کنندگان چنین حساب کنند که چرا ما با دست خودمان قیمت گوشت مرغ را به زیان خودمان افزایش دهیم، اما این یک تقاضای دوراندیشانه ملی است زیرا ما توام با تقاضای انجام این وظیفه ملی از شما مصرف¬کنندگان نسبت به افزایش مصرف گوشت مرغ، از مرغداران سراسر کشور خواسته ایم میزان جوجه ریزی را در حدی معقول کاهش دهند و مرغ های خود را در اندازه استاندارد و سایز، میان یک کیلو و ۳۰۰ تا یک کیلو و ۵۰۰ گرم برای سلامت مردم و منفعت بیشتر آنان روانه کشتارگاه کنند.

از دولت نیز تقاضا داریم برای صادرات به کشورهای منطقه و همجوار تلاش های موثری انجام دهد و در عین حال دستور اکید صادر کند که تا مدتی که بازار، تنظیم و قیمت گوشت مرغ به تعادل می رسد از توزیع مرغ ذخیره خودداری و از سوی دیگر به علت ناتوانی مرغداران، علوفه مدت دار میان آنان توزیع شود و همچنین فرصت سه ساله‌ای برای بازپرداخت وام ها بدون جریمه برای مرغداران فراهم سازد. از تمامی رسانه ها اعم از تخصصی، عمومی، روزنامه ها و سایت های خبری استمداد می¬کنیم که موضوع مصرف گوشت مرغ را ترویج و تبلیغ کنند. از صدا و سیما، رسانه ملی تقاضا داریم این فقره از بحران را، نه بحران دولت بلکه بحران ملی تلقی کند و در جنب برنامه¬ها ی خود بر مصرف بیشتر گوشت مرغ و تخم مرغ به عنوان دو ماده غذایی مورد نیاز سلامت مردم سخن بگوید.

از مسئولان غیرمرتبط و غیر متخصص تقاضا داریم از روی بی اطلاعی و برای سیاسی کاری گوشت مرغ ایران را که از سالم ترین گوشت های مرغ دنیاست با اتهامات ناروا مانند استفاده از هورمون بد نام نکنند و مردم را از مصرف این ماده غذایی حیاتی دل زده نکنند. در پایانِ این رنج نامهِ استمداد طلبانه لازم است گفته شود؛ تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دارای زنجیره های به هم پیوسته چند مرحله ای است. اگر واحدهای گوشتی تعطیل شوند تا آخرین حلقه این زنجیره یعنی اجداد، تعطیل و صنعتی که ۷۰ سال
عطاالله حسن زاده رئیس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی