چرا نباید فست فود بخوریم؟

فست فود

متخصص تغذیه گفت: استفاده از غذاهای رستورانی و فست فود که موجب عدم تناسب قد و وزن شده، از عوامل بیماری های متابولیک است.

دکتر مرجان مهدوی روشن در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه گیلان، تغییر در سبک زندگی را اصلی ترین عامل در بروز بیماری های غیرواگیر دانست و اظهار کرد: استفاده از غذاهای رستورانی و فست فود که موجب عدم تناسب قد و وزن شده است از عوامل بیماری های متابولیک است.

وی به رعایت دو اصل تعادل و تنوع در مصرف موادغذایی تاکید کرد و گفت: استفاده متناسب از پنج گروه اصلی غذایی،  موجب ایجاد تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی خواهد شد.

این متخصص تغذیه با تاکید بر لزوم جایگزینی چربی های گیاهی نظیر روغن زیتون و مغزها به جای روغن حیوانی ادامه داد: مصرف مواد غذایی با فیبر بالا نظیر غلات سبوس دار و سبزی ها در پیشگیری از بیماری ها موثر است.

مهدوی روشن با اشاره به کاهش مصرف سبزی در رژیم غذایی تصریح کرد: مصرف سبزی در رژیم غذایی کاهش یافته و این خود باعث انواع بیماری‌های صعب العلاج است.

وی در پایان با بیان اینکه غلات ۵۰ تا ۶۰ درصد دارای کربوهیدرات هستند، گفت: بجای قند و شکر از کشمش، توت خشک و خرما در رژیم غذایی استفاده شود.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin
برچسب :

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی