مصرف ویتامین D به پیشگیری از سرطان کمک می کند

قرص ویتامین

محققان عنوان می کنند میزان بالای ویتامین D با کاهش ریسک بروز سرطان مرتبط است.

مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد بهینه سازی سطح ویتامین D به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک می کند.

سدریک گارلند، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در مطالعه خود، توانایی مقادیر کافی ویتامین D را در پیشگیری از تمامی انواع سرطان های تهاجمی مورد بررسی قرار دادیم.»

به گفته محققان نشانگر ویتامین D موسوم به ۲۵-هیدروکس ویتامین D، نوع اصلی این نوع ویتامین در خون است.

گارلند در این مطالعه به مصرف میزان مطلوب ویتامین D یا نحوه مصرف آن که ممکن است به شکل قرارگیری در معرض نور خورشید، رژیم غذایی یا مکمل غذایی باشد پرداخته است.

وی در مطالعه فعلی صرفا تصریح می کند که کاهش ریسک ابتلا به سرطان در مقدار ۴۰ ng/ml قابل اندازه گیری می شود و مقادیر بیشتر آن، دارای مزیت بیشتر است.

به گفته وی، تلاش برای افزایش ویتامین D تا حداقل ۴۰ ng/ml در یک جمعیت عمومی با کاهش قابل توجه بروز سرطان و مرگ و میر ناشی از آن مرتبط است.

محققان در نتیجه گیری خود اعلام کردند: «زمانی که سطوح ویتامین D در خون به۴۰  نانوگرم در میلی لیتر می رسد، می توان شاهد کاهش خطر ابتلا به سرطان بود و زمانی که سطح این ویتامین در خون به بیش از این میزان می رسد، خطر ابتلا به سرطان باز هم بیشتر کاهش می یابد.»/ مهر

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی