فستیوال غذاهای خاص ۲۰۱۶ در مرکز همایشها و نمایشگاه دبی

نمایشگاه بین‌المللی

تخصصی ترین نمایشگاه محصولات غذایی خاص Gourmet غذاهای ارگانیک و طبیعی، غذاهای حلال، غذاهای خاص با عنوان فستیوال غذاهای خاص ۲۰۱۶ در مرکز همایشها و نمایشگاه دوبی برگزار می شود.

بازار خاورمیانه همچنان رشد اقتصادی بالایی را تجربه می کند و حجم تجارت مواد غذایی در این منطقه به ۳۵ میلیارد دلار می رسد. پیش بینی واردات مواد غذایی ۵۳ میلیارد دلاری تا سال ۲۰۲۰ نیز نشانگر رو به رشد بودن بازار مصرف این بخش از جهان است. همزمان با نمایشگاه شیرینی و اسنک خاورمیانه، فستیوال غذاهای خاص با ارایه مواد غذایی منتخب و لوکس از خاویار تا مواد غذایی بوتیکی و برندهای لوکس و گران قیمت بین المللی در قالب GOURMET SHOW  خواهد توانست کلکسیونی از مواد غذایی منتخب و خاص را در یک مکان گردآوری کرده و به مشتریان بین المللی بسیار خاص از سرار جهان ارائه نماید.
ویژگی بزرگ این نمایشگاه برای شرکت کنندگان ایرانی، ارایه محصولات خاص ایران مانند زعفران، پسته، کشمش، خشکبار، خرما و خاویار است و همچنین فرصتی ارزشمند برای ملاقات با خریداران خاص که به دنبال محصولات خاص هستند واین بزرگترین رمز توسعه تجارت در سطح بین الملل می باشد.

نمایشگاههای تخصصی گلفود در حالی برگزار می شود که نسبت به دوره های قبلی، رشد کمی و کیفی قابل توجهی را به همراه داشت. تخصصی بودن این نمایشگاهها، باعث جلب اعتماد بیشتر غرفه داران و همچنین تجار و خریداران منطقه خلیج فارس به شرکت در این رویداد  است که نهایتاً منجر به ملاقات با طرفهای مستقیم تجاری خود می شود.
از آنجایی که اکثر گروه مواد غذایی ایران خاص و مناسب جهت حضور در این نمایشگاه می باشند، امیدواریم که علاقمندان به توسعه تجارت خود در سطح بین الملل، بتوانند از این فرصت نهایت بهره برداری را بنمایند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی