صبحانه غنی از پروتئین به مقابله با دیابت کمک می کند

صبحانه

به گفته محققان، صبحانه حاوی پروتئین بالا به کاهش روند صعودی گلوکز در طول روز در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.

محقان عنوان می کنند خوردن صبحانه حاوی پروتئین بالا، ناهار با حجم متوسط و شام سبک یک شیوه اثبات شده برای کاهش وزن، احساس سیری و کاهش روند صعودی گلوکز در طول روز در افراد چاق و مبتلا به دیابت نوع ۲ است.

البته محققان اذعان می کنند که فایده وجود پروتئین بالا در وعده صبحانه به منبع و کیفیت پروتئین بستگی دارد. آب پنیر یا پودر آب ماست، که محصول جانبی شیر در طول روند تولید پنیر است، نه تنها موجب افزایش میزان سیری می شود بلکه روند افزایش گلوکز را نیز کاهش می دهد. بعد از این ماده غذایی سایر منابع پروتئین مناسب برای صبحانه شامل تخم مرغ، سویا و ماهی تن هستند.

در این تحقیق به ۴۸ شرکت کننده دارای اضافه وزن و چاق مبتلا به دیابت نوع ۲ با میانگین سنی ۵۹ سال در هر تیم به طور تصادفی یکی از سه نوع رژیم غذایی حاوی مقدار مشابه کالری داده شد.

بعد از گذشت ۱۲ هفته، گروه مصرف کننده آب پنیر ۷.۶ کیلوگرم وزن کم کردند که بالاترین میزان کاهش وزن بود. بعد از آن گروه دریافت کننده سایر پروتئین ها ۶.۱ کیلوگرم و سپس گروه مصرف کننده کروهیدرات ها ۳.۱ کیلوگرم وزن کم کردند.

به گفته محققان، نوشیدنی آب پنیر مزایای زیادی در کاهش وزن، کاهش میزان گرسنگی، افزایش گلوکز دارد و رژیم غذایی حاوی این پروتئین مانع عملکرد هورمون گرسنگی موسوم به «گرلین» می شود.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی