جشنواره انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در گیلان

برنج

دومین جلسه هماهنگی جشنواره انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان گیلان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر حسین پیمان ، دبیر جشنواره ضمن برشمردن اهمیت صنعت برنج در اقتصاد استان بیان نمود که ما  حدود ۱۴۰۰ واحد شالیکوبی و بسته بندی فعال در سطح استان گیلان داریم و برگزاری  این جشنواره فرصتی است تا واحدهای تولیدی برتر معرفی گردند.

ایشان در ادامه افزود: ما امیدواریم این جشنواره بازتاب خوبی داشته باشد و امکان برگزاری آن در سطح ملی در سال آینده فراهم آید.

در ادامه جلسه تاریخ های  جشنواره ، نحوه ارزیابی واحدها و شاخص های اساسی مورد بررسی قرار گرفت  و مقرر گردید از توانایی ها وظرفیت سازمان ها و نهاد های دخیل در این امر جهت برگزاری هر چه بهتر جشنواره مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است دانشگاه گیلان ، پارک علم و فناوری ، سازمان جهاد کشاورزی ، موسسه تحقیقات برنج ، اداره کل استاندارد ، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ، معاونت برنامه ریزی استانداری و اتحادیه تولیدکنندگان برنج گیلان در اجرای این طرح مشارکت می نمایند و از مهمترین آیتم های در نظر گرفته شده داشتن مجوز تولید و بسته بندی از سازمان غذا و دارو ، علامت استاندارد ، شرایط ساختمانی (GMP ) و کیفیت محصول می باشد.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی