اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

همایش

«اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران» همچون سال های گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع غذائی و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در مهر ماه ۹۵ برگزار می‌گردد.

محورهای کنگره
روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
نانوتکنولوژی و نانو بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی پسماندهای صنایع غذایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی
طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
دبیرخانه کنگره از کلیه صاحب نظران، استادان، پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان و دست اندرکاران حوزه علوم و صنایع غذایی برای شرکت فعال در این کنگره جهت ارائه دستاوردهای علمی خود در زمینه های تخصصی فوق دعوت به عمل می آورد. محورهای کنگره در سایت کنگره به آدرس www.ifstacongress.ir قابل ملاحظه است و انتظار می‌رود ارسال کنندگان مقالات به این محورها توجه نمایند.
نحوه ثبت نام و ارسال مقاله

مقالات ارائه شده باید حاصل فعالیت‌های پژوهشی جدید و اصیل ارائه‌دهندگان باشد.
مقالات به صورت “مقاله کوتاه” (۳ تا ۵ صفحه همراه با چکیده انگلیسی) تنظیم و ارسال شوند.
ثبت نام در کنگره و ارسال مقاله صرفاً از طریق پایگاه اینترنتی کنگره انجام می‌شود.
ارسال مقاله به کنگره، تنها پس از ثبت نام و ورود به سیستم امکان‌پذیر است.

نکات مهم:
۱: گواهی ارائه مقاله به شرط حضور فرد ثبت نام کننده و ارائه مقاله به شکل پوستر یا سخنرانی صادر خواهد شد.
۲: گواهی ارائه مقاله فقط به نام شخص ثبت نام کننده صادر می‌شود و نام سایر نویسندگان به ترتیب درج شده در مقاله در گواهی ذکر می‌گردد. برای سایر نویسندگان گواهی دیگری صادر نمی‌شود.
۳: برای شرکت کنندگان (بدون مقاله) به شرط پرداخت هزینه ثبت نام، فقط گواهی شرکت در کنگره صادر می‌شود.
۴: ارسال مقاله‌هایی که در کنگره‌های قبلی ارائه و یا در مجلات داخلی چاپ شده باشند، مجاز نیست و در غیراینصورت تخلف علمی محسوب شده و از حضور شخص در کنگره ممانعت بعمل آمده و کلیه مبالغ پرداخت شده توسط وی به نفع کنگره ضبط خواهد شد.
تاریخ‌های مهم

تاریخ برگزاری کنگره: ۲۷-۲۹ مهر ماه ۱۳۹۵
شروع ثبت نام: ۵ اسفند ماه ۱۳۹۴
آخرین مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۵

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی