گندم نوبرانه ۹۵ رسید

گندم

گندم که به عنوان استراتژیک‌ترین محصول کشاورزی به شمار می‌رود، به گفته مشاور وزیر کشاورزی برداشت نوبرانه آن از روز گذشته در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده که با افزایش هفت درصدی عملکرد تولید و ۱۲ درصدی خرید تضمینی همراه است.

اسماعیل اسفندیاری‌پور – مجری طرح گندم – در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: سال گذشته حدود ۱۱٫۵ میلیون تن گندم تولید شد که هشت میلیون و ۸۰ هزار تن آن از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری شد اما برای سال زراعی پیش‌رو پیش‌بینی می‌شود میزان تولید گندم با هفت درصد افزایش عملکرد در واحد سطح به بیش از ۱۲ میلیون تن و میزان تضمینی خرید آن با حدود ۱۲ درصد به بیشتر از ۹ میلیون تن برسد.

وی افزود: برداشت گندم از روز گذشته در استان سیستان و بلوچستان در شهرستان‌های “سرباز” و “پیشین” آغاز شده است و اکثر مناطق گرمسیری مانند استان‌های خوزستان، ایلام، بوشهر و غیره از اواسط فروردین‌ماه سال آینده برداشت خود را آغاز می‌کنند.

مجری طرح گندم ادامه داد: سطح زیرکشت گندم امسال حدود شش میلیون هکتار است که نسبت به سال گذشته با کاهش نسبی مواجه بوده است اما با توجه به افزایش عملکرد و کیفیت گندم امسال، تولید افزایش می‌یابد.

اسفندیاری‌پور در خصوص وضعیت جوی حاکم بر مزارع گندم نیز گفت: میانگین برداشت گندم درسال گذشته زراعی در مزارع آبی ۳۴۰۰ کیلوگرم و دیم ۱۰۵۰ کیلوگرم بوده است که پیش‌بینی می‌شود امسال با افزایش حدود هفت درصدی مواجه باشیم.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: تاکنون شرایط جوی و آب و هوایی برای مزارع گندم به غیر از استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و اصفهان مناسب بوده است که امیدواریم تا پایان فصل برداشت گندم شرایط مناسب جوی ادامه داشته باشد.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin
برچسب :

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی