کم‌خوابی، پرخوری غذاهای ناسالم را افزایش می‌دهد

پرخوری

محققان دانشگاه شیکاگو دریافتند کمبود خواب می‌تواند باعث پرخوری غذاهای ناسالم شود.

به نقل از پایگاه خبری روزنامه گاردین، به نظر می‌رسد محرومیت از خواب سطوح مواد شیمیایی که خوردن را لذت‌بخش‌تر می‌کند افزایش می‌دهد و این تأثیر دیده شده درست مشابه اثرات “حشیش” است!

طی این پژوهش ۱۴ جوان سالم مورد بررسی قرار گرفتند. محققان میزان گرسنگی و عادات غذا خوردن این افراد را در دو بازه زمانی دنبال کردند؛ چهار روز پس‌ از اینکه خواب هفت و نیم‌ساعته مقبولی را گذراندند و چهار روز پس‌ از اینکه تنها چهار ساعت و ربع دقیقه خوابیدند.

در گروه کم‌خواب‌ها میزان “اندوکانابینوئید ۲ و آراکیدونویل گلیسیرین خون افزایش‌یافته و تا عصر هنگام نیز به همین میزان بالا می‌ماند. این ماده میزان لذت خوردن به ویژه غذاهای شیرین، نمکی و چرب را افزایش می‌دهد.

در این گروه از افراد علاوه بر اینکه خوردن کیک و شکلات و چیپس افزایش می‌یافت، میزان استفاده از چربی، دو برابر زمانی بود که خواب خوشی داشتند.

اشتهای این افراد برای غذاهای ناسالم در زمان عصر بسیار شدت می‌گرفت؛ در ابتدای زمان عصر و اواخر ظهر معمولاً بدن چربی بیشتری را در قالب اضافه‌وزن جذب می‌کند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی