مبتلایان به فشار خون ماهی را از وعده غذاییتان حذف نکنید

ماهی

مبتلایان به فشار خون سه بار در هفته ماهی بخورند

مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:مبتلایان به فشار خون باید حداقل سه بار در هفته ماهی بخورند .

شادی ارکی اظهار کرد: مبتلایان به فشار خون باید موادی نظیر کره، خامه، مارگارین، دنبه، سس‌ها و روغن‌های جامد را از برنامه غذایی حذف کرده و به جای آن‌ها از روغن زیتون، روغن‌های گیاهی مایع و روغن‌های ماهی استفاده کنند.

وی ادامه داد: این افراد باید گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کنند و از مزایای مصرف ماهی حداقل هفته‌ای سه بار بهره‌مند شوند.

ارکی افزود: باید نوشیدن هر نوع نوشیدنی همراه با غذا و در کنار غذای اصلی به دلیل تداخل در هضم محدود شده و سعی براین باشد افراد غذا را به طور کامل جویده و در محیطی آرام و به دور از استرس و تشنج غذا بخورند

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی