رنگ های غیرمجاز در برخی شیرینی ها / رنگ پسته با زردچوبه

شیرینی

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو گفت: برخی قنادی ها برای اینکه ظاهر شیرینی جلوه خوبی داشته باشد از رنگ های غیرمجاز استفاده می کنند.

دکتر حسین رستگار افزود: با نزدیک شدن به عید نوروز خریدهای نوروزی مردم شروع می شود که از جمله این خریدها آجیل و شیرینی جات است که مردم باید در خرید آنها دقت کافی داشته باشند.

وی ادامه داد: برخی قنادی ها برای اینکه ظاهر شیرینی جلوه خوبی داشته باشد از رنگ هایی استفاده می کنند که غیر مجاز هستند که نباید از این رنگ ها به خصوص رنگ زعفرانی استفاده شود.

رستگار اظهار داشت: برخی ها از زردچوبه به جای زعفران برای رنگ پسته استفاده می کنند که مردم باید دقت داشته باشند.

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: با توجه به اینکه مصرف شیرینی در ایام نوروز بیشتر می شود، بیماران دیابتی باید دقت داشته باشند که شیرینی کمتری استفاده کنند.

رستگار ادامه داد: مردم در نوروز سعی کنند شیرینی جات کمتری استفاده کنند و بیشتر سعی کنند مواد غذایی پرانرژی و پرکالری مثل میوه جات بخورند.

وی در پایان گفت: شیرینی هایی هم که در آن روغن و شکر کمتری استفاده شده را خریداری و مصرف نمایند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی