خشکبار باید به صورت بسته بندی و دارای پروانه ساخت باشد

آجیل و خشکبار

کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو گفت: خشکبارهایی که در مغازه ها به فروش می رسد باید در مکان مناسب باشند و در بیرون مغازه و کنار خیابان نباید به فروش برسد.

خانم مهندس مینو حاجیان، کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو “ایفدونا ” با بیان اینکه این روزها مردم برای عید نوروز آماده می شوند و خریدهای خود را اغاز کرده اند اظهار داشت: یکی از خریدهایی که این روزها در بازار مشاهده میشود خرید آجیل شب عید می باشد که باید در خرید این محصول دقت کافی داشت.

وی افزود: رویکرد ما در سازمان غذا و دارو به این صورت است که خشکبارها باید به صورت بسته بندی شده باشند.

مهندس حاجیان گفت: توصیه ما به قنادی ها این است که محصولات خشکبار خود را از مراکزی تهیه کنند که یه صورت بسته بندی شده و دارای پروانه ساخت باشد.

کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه مصرف کنندگان در هنگام خرید باید به چند نکته توجه کنند اظهار داشت: آجیل باید ظاهری یکدست، رنگ مناسب و بوی نامناسب و ماندگی ندهد.

مهندس حاجیان در ادامه گفت: خشکبارهایی که در مغازه ها به فروش می رسد باید در مکان مناسب باشند و در بیرون مغازه و کنار خیابان نباید به فروش برسد چون آلودگی های زیادی را جذب خود می کند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی