تکذیب استفاده از جیوه در گوشت مرغ/ مرغ‌های شناسنامه‌دار بخرید

مرغ منجمد

در پی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، سازمان دامپزشکی ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغ‌های شناسنامه‌دار بخرند تا نسبت به سلامت آن مطمئن باشند.

طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر استفاده از جیوه در جیره غذایی مرغ در برخی از مرغداری‌ها و پلمب این واحد‌ها منتشر شد و مردم نیز به نخریدن گوشت مرغ توصیه شدند که عباس عباسی – مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی – این موضوع را از اساس تکذیب کرد و به خبرنگار ایسنا گفت: استفاده از جیوه به هیچ عنوان در تولید گوشت مرغ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد، چرا که این محصول کیلویی ۶۰۰ هزار تومان است و اگر به عنوان مثال یک مرغ بخواهد ۱۰ گرم از آن را در دوره پرورش‌ استفاده کند باید ۶۰۰۰ تومان گران‌تر فروخته شود، در حالی که گوشت مرغ در حال حاضر در بازار مصرف کمتر از این قیمت فروخته می‌شود.

وی توصیه کرد: مردم برای اطمینان از سلامت گوشت مرغ مصرفی خود از مرغ‌های بسته‌بندی شده گرم یا منجمد شده شناسنامه‌دار استفاده کنند و برای حصول اطمینان بیشتر می‌توانند کد ردیابی درج شده روی بسته‌بندی‌های گوشت مرغ را به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ پیامک کنند یا این‌که در صورت شکایت یا پیشنهاد یا انتقاد می‌توانند با سامانه ملی ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند و از راهنمایی کارشناسان سازمان دامپزشکی استفاده کنند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی