تولید ۹۵ هزار تن انواع آبزیان در مازندران

ماهی گیری

مدیرکل شیلات مازندران از تولید ۹۵ هزار تن انواع آبزیان سال گذشته در استان خبر داد.

حسینعلی رستمی بعد از ظهر امروز در دوره آموزشی ترویجی مصرف آبزیان با اشاره به اینکه ماهی سرشار از انواع ویتامین، پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع امگا سه است، گفت: با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان، دوره‌های آموزشی ترویجی ماهی و تغذیه سالم در مدارس استان برگزار شد.

وی هدف برگزاری این کلاس را افزایش مصرف سرانه ماهی در خانوار عنوان و اظهار کرد: دوره‌های آموزشی متنوع با مشارکت آموزش و پرورش با حضور یک‌هزار و ۴۰۰ نفر از دانش‌آموزان مقطع دبیرستان‌ شهرستان‌های تنکابن، نوشهر، آمل، بابلسر، بابل، قائم‌شهر، جویبار، ساری و بهشهر برگزار شد.

رستمی با تاکید بر مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی و مصرف حداقل دو بار در هفته، خاطرنشان کرد: ترویج و تبلیغ فرهنگ مصرف آبزیان با هدف حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و نقش مصرف آبزیان در کاهش بیماری‌ها بسیار مهم و مؤثر است.

مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: اهداف مهم آموزش مصرف آبزیان، آشنایی با نحوه خرید و تشخیص ماهی خوب و سالم در بازار، نحوه پخت و زمان مصرف ماهی و اهمیت حفظ محیط‌ زیست در تولید ماهی است.

وی با بیان اینکه مازندران دارای ۳ هزار و ۵۰۰ مرکز آبزی‌پروری و تشکل‌های صیادی است، گفت: سال گذشته بیش از ۹۵ هزار تن انواع آبزیان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

رستمی گفت: حفظ سلامتی و ایجاد بازار مصرف برای پرورش‌دهندگان ماهی استان بطور جدی پیگیری و تداوم دارد.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی