تولیدکننده ایرانی موفق به تولید آرد سمنوی ۳ ساعته شد

سمنو

سمنو یکی از محبوب ترین غذاهای ایران زمین وعضوی از سفره ی هفت سین، سمبل قدرت و شجاعت است.

سمنو را غذای مرد آفرین می‌گفتند. این غذا ازجوانه‌ی گندم درست می‌شود و تمام حکمت آن نیز در همین است.

در گذشته این غذای لذیذ علاوه بر صرف ۵ روز آماده سازی جوانه، برای پخت به بیشتر از ۱۲ ساعت زمان نیاز داشت اما امروزه “به مالت” توانسته پودر جوانه گندمی تولید کند  که تنها با صرف ۳ ساعت، اکسیر جوانی، غذای بزرگ مردان را آماده مصرف می نماید.

شرکت شهد زاگرس جهانبین با برند “به مالت ” ،  تولید کننده ی صنعتی آرد گندم جوانه زده ، به خواست تولید کنندگان سمنو، اقدام به تولید آرد سمنویی کرده که در کمتر از ۳ ساعت پخت، به سمنوی درجه ی یک تبدیل می شود. این دستاورد پاسخگوی کسانی است که همیشه میگفتند: ” ای کاش سمنو سریعتر آماده میشد!!”

امید است که با این خدمت بتوان راحت تر و سریع تر این غذای مقوی را فراهم و ذائقه ی نسل جدید را با آن بیشتر از پیش  آشنا کرد . همچنین عرضه ی این آرد برای تولید کنندگان علاوه بر کاهش زمان سیکل تولید و نفر ساعت مورد نیاز برای هر پخت،  هزینه های مربوط به انرژی را ۷۵ درصد کاهش میدهد.

از دیگر ویژگی های این آرد، راحت تر شدن فرآیند پخت سمنو و زحمت کمتری است که برای طبخ سمنو کشیده می شود.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی