تا اطلاع ثانوی از خرید پنیر این شرکت غذایی خودداری کنید

پنیر پارمسان

برخی از تحقیقات حاکی از آن است که در برخی از پنیرهای در دسترس و پرمصرف چوب وجود دارد.

اگر شما هم از طرفداران استفاده از پنیر در غذاهای خود هستید بی‌شک اسم پنیر پارمسان را بارها شنیده اید و به دفعات از آن استفاده کرده‌اید. پارمسان پنیری ایتالیایی است و در بسیاری از کشورها طرفدارن بسیاری دارد. تحقیقات نشان داده است که بسیاری از پنیرهای پارمسان دارای مواد دیگری همچون خرده‌های چوب هستند.

در این پنیرهای از سلولز به عنوان ماده‌ای افزودنی کم‌ضرر استفاده می‌شود که از چسبندگی پنیر جلوگیری می‌کند. روی برچسب بسیاری از پنیرهای پارمسان نوشته شده است که پارمسان ۱۰۰ درصد است در حالی که در بیشتر موارد مواد افزودنی دیگر در آن استفاده می‌شود و ۲۰ درصد از تولیدات این پنیر برچسبی غیرواقعی دارند.

همین امر باعث می‌شود که قیمت این پنیر بیهوده گران باشد و بیهوده افراد برای خرید آن تخفیف بگیرند زیرا کمتر از ۴۰ درصد از این پنیر محصول واقعی و باکیفیت است. در این شرایط مشتریان این پنیر بی‌کیفیت را بهای گرانی می‌خرند.

در فوریه سال ۲۰۱۶ از منابع مختلفی از جمله برخی رسانه‌ها اطلاع‌رسانی شد که در برخی مواد غذایی از جمله برخی پنیرها تراشه‌هایی از چوب ممکن است وجود داشته باشد و این موضوع نگرانی بسیاری از افراد را برانگیخت. پس از انتشار حواشی بعد از این دست خبرها برخی این خبر را شایعه دانستند و همچنان از قطعیت آن خبری در دسترس نیست.

ادعا شده است که شرکت تولید پنیر پارمسان از چوب در تهیه پنیرهایش استفاده می‌کند و سازمان بهداشت و دارو آمریکا کشف کرده است که پنیرهایی این شرکت حاوی چوب است. پس از انتشار این خبر سازمان بهداشت و دارو آمریکا انتشار این پنیر را در بازار متوقف نکرد و تولید آن را ممنوع نکرد به این علت طرفداران این پنیر بر این باورند که این ادعا کذب بوده است.

این سازمان در این باره می‌گوید که گزارش شده است در برخی از پنیرهای این شرکت واقعا تکه‌ها و تراشه‌هایی از چوب پیدا شده است. انتشار این خبر باعث افزایش نگرانی مصرف‌کنندگان این پنیر و صاحبان سرمایه این صنعت و تولید کنندگان پنیر شد. اما همچنان بسیاری بر این باروند که در پنیرهای این شرکت تراشه‌هایی از چوب وجود دارد و به همین علت مصرف آن را متوقف کرده‌اند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی