ایران یکی از بازارهای روبه‌رشد در صنعت قهوه است

قهوه

جمعی از مدیران عالی‌رتبه صنعت قهوه از شرکت قهوه ایلی از ایتالیا با هدف گسترش همکاری‌های دوجانبه با فعالان صنعت قهوه در ایران روز شنبه هشتم اسفند ماه به تهران آمدند. «ادیت دی سانتی» مدیر بخش خاورمیانه، جوزپه تاکاری مدیر بازاریابی بین‌المللی و جیاکوم بیویانو قائم‌مقام مدیرعامل شرکت قهوه ایلی در سفر خود به تهران با فعالان صنعت قهوه در ایران به گفت‌وگو نشستند.

ادیت دی سانتی در حاشیه نشست مدیران ایلی و فعالان صنعت قهوه در ایران گفت: «قهوه ایلی در حال حاضر به ۱۴۹ کشور در دنیا صادر می‌شود و ایران یکی از بازارهای روبه‌رشد در صنعت قهوه است. هدف از این سفر نیز بررسی و شناسایی پتانسیل‌های موجود جهت سرمایه‌گذاری در صنعت قهوه ایران است. ایلی هم‌اکنون روزانه بیش از ۹۰ تن قهوه تولید می‌کند که در تمام کشورها و از جمله در ایران به‌عنوان یک قهوه باکیفیت و با استانداردی بالا شناخته می‌شود. همچنین در سراسر جهان بیش از ۱۰۰ هزار رستوران و کافه برتر دنیا از قهوه ایلی استفاده می‌کنند.
دی‌سانتی در ادامه گفت: «ایلی همواره به کیفیت محصول خود اهمیت زیادی می‌دهد. ایلی قهوه خود را از ۹ کشور مختلف در دنیا که بهترین و مرغوب‌ترین دانه قهوه عربیکا را تولید می‌کنند، تهیه و فرآوری می‌کند. همچنین ما توجه ویژه‌ای به تمامی بخش‌های مرتبط به کسب‌وکار ایلی در صنعت قهوه داریم. بر این اساس، استراتژی ایلی مبتنی بر سه اصل؛ همکاری مستقیم با تولید‌کنندگان قهوه، تشویق آن‌ها در راستای تولید با کیفیت و نیز انتقال دانش به تولیدکنندگان، است؛ از جمله فعالیت‌های ایلی در زمینه انتقال دانش به تولیدکنندگان قهوه می‌توان به تأسیس تنها دانشگاه قهوه در دنیا، در شهر تریست (Trieste) ایتالیا اشاره کرد.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی