اولین نوشابه “پروبیوتیک” کشور ساخته شد

نوشابه

نوشابه “پروبیوتیک” برای اولین بار در کشور به همت جمعی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ساخته شد.

دکتر احسان صادقی دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مخترع این نوشابه  اظهار کرد: نوشابه “پروبیوتیک” نوشابه‌ای است که خواص سودمندی به آن اضافه شده و تا حد زیادی مضراتی که نوشابه‌های معمولی دارند، در آن وجود ندارد.

وی گفت: خواص سودمند این نوشابه سه دسته است. اول اینکه قند این نوشابه‌ها به نسبت نوشابه‌های معمولی پایین‌تر است، به طوریکه در فاز اول مقدار قند آن را تا ۲۰ درصد نسبت به نوشابه‌های معمولی کاهش داده‌ایم و بسته به ذائقه مردم می‌توانیم تا ۵۰ درصد نیز قند آن را کاهش دهیم.

صادقی افزود: علاوه بر این، افزودنی‌ها در این نوشابه حذف شده و حتی افزودنی‌های خوراکی مجاز هم در آن وجود ندارد.

وی افزود: همچنین میکروارگانیسم “پروبیوتیک” به این نوشابه‌ها اضافه شده که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف کننده شده، کلسترول خون او را کاهش می‌دهد و فلور طبیعی دستگاه گوارش افراد را حفظ می‌کند.

دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این نوشابه برای اولین بار در کشور ساخته و ثبت اختراع شده گفت: این اختراع طرح تحقیقاتی مشترکی میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بخش خصوصی است که خوشبختانه فرآیند تولید علمی و آزمایشگاهی آن با همکاری جمعی از پژوهشگران گروه صنایع غذایی دانشگاه با موفقیت انجام شده و در حال حاضر در مرحله آماده سازی برای تولید انبوه قرار دارد.

وی با بیان اینکه کارخانه ” روز نوش” سرمایه گذاری تولید این نوشابه را برعهده دارد، گفت: این کارخانه تاکنون چندین میلیارد تومان برای آماده سازی خط تولید این نوشابه هزینه کرده و بزودی این نوشابه با عنوان نوشابه “پروبیوتیک” به تولید انبوه می‌رسد.

صادقی با بیان اینکه همواره آب باید نوشیدنی اول همه افراد باشد، اظهار کرد: بعد از آب توصیه ما مصرف دوغ است و در صورت تمایل افراد به مصرف نوشابه توصیه ما مصرف نوشابه کم ضرر “پروبیوتیک” است.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی