آجیل “رنگی” نخرید

آجیل و خشکبار

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه هشدار داد، افراد از خرید آجیل‌های رنگی و براق خودداری کنند.

بهمن خدادادیان ، با تاکید بر خریداری آجیل از فروشگاه‌های معتبر، گفت: متاسفانه روزهای مانده به عید با توجه به افزایش خرید آجیل، شاهد فروش آن توسط دستفروش‌ها نیز هستیم.

وی با بیان اینکه سلامت آجیل عرضه شده توسط دستفروش‌ها مورد تایید نیست، اظهار کرد: عمدتا این افراد آجیل‌های مانده و کپک زده را عرضه می‌کنند که هیچ نظارت بهداشتی هم بر روی آنها صورت نمی‌گیرد.

خدادادیان با اشاره به وجود کپک “آسپرژیلوس” در آجیل‌های مانده و کهنه، گفت: این کپک نوعی سم به نام “آفلا توکسین” از خود ترشح می‌کند که سرطان زا بوده و می‌تواند مسمومیت های شدید را رقم بزند.

این کارشناس بهداشت در همین راستا توصیه کرد: افراد حتما آجیل را از مراکز معتبر تهیه کرده و حتما به ظاهر آجیل و تازگی آن توجه داشته باشند.

خدادادیان همچنین توصیه کرد: افراد آجیل خام خریده و از خرید آجیل‌های رنگی و براق و بوداده خودداری کنند.

این کارشناس بهداشت با اشاره به ممنوعیت فروش آجیل‌های رنگی گفت: هر موردی که از این نوع آجیل‌ها دیده شود با آن برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه گشت‌های نظارت در روزهای مانده به عید که اوج فروش آجیل است تشدید می‌شود، از مردم نیز خواست تا در صورت مشاهده هرگونه آجیل رنگی موارد را با تماس با شماره ۱۹۰ گزارش دهند.

وی تصریح کرد: چنانچه آجیل‌ها با موادی مانند زعفران و یا زردچوبه رنگ شده باشند مانعی ندارد، اما متاسفانه عمده رنگ‌های مورد استفاده برای رنگ کردن آجیل‌ها شیمیایی و سرطان زاست.

خدادادیان با بیان اینکه آجیل‌های “درهم” کیفیت خوبی ندارند، توصیه کرد: افراد اقلام آجیل را جداگانه و بصورت خام تهیه کرده و سپس با هم مخلوط کنند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی