چندش آورترین غذاهای جهان

Balut

به گزارش شفا آنلاین،بیشتر مردم وقتی به تعطیلات می‌روند، دوست دارند در هر شب در رستوران‌های زیبا غذاهایی خوشمزه میل کنند. اما، برای آن‌هایی که ماجراجو‌ترند، تعطیلات در کشوری خارجی می‌تواند به معنای فرصتی است برای چشیدن طعم غذاهایی جدید و گاهی هم عجیب! با ما همراه شوید تا ۱۲ تا از عجیب‌ترین غذاهای جهان را به شما نشان دهیم.
۱۲- سوپ لانه پرنده (Bird‘s nest soup)
نترسید! در این سوپ ویژه چینی، خبری از برگ و شاخه درخت نیست. برخی از پرندگان، آشیانه خود را با استفاده از بزاق دهانشان می سازند. در این غذا نیز از لانه این پرنده‌ها استفاده می‌شود که به سوپ حالتی ژلاتینی می‌دهد.

Bird's nest soup

Bird’s nest soup

 

۱۱- هاکارل (Hakarl)
در ایسلند، پس از شکار کوسه‌ها، گوشت این حیوانات را تخمیر کرده و سپس آویزان می کنند تا خشک شوند. نتیجه، گوشتی خشک شده است که مزه ماهی و آمونیاک می دهد.

Hakarl

Hakarl

 

۱۰- دامپلینگ خون گوزن شمالی
در سرزمین وایکینگ‌ها، سوئد، خون این حیوان را با آرد و نمک مخلوط می‌کنند و خمیر به دست آمده را به شکل کلوچه، سرخ می‌کنند.

blood

blood

 

۹- سورسترومینگ (Surstromming)
این غذای کنسروی سوئدی که به نظر عادی می‌آید، در حقیقت شاه ماهی دریای بالتیک است که تخمیر شده و صد البته که بوی بسیار مشمئز کننده‌ای دارد.

Surstromming

Surstromming

 

۸-  عنکبوت سوخاری (Fried spiders)
در کشور جنگ زده کامبوج، نیاز مبرم به غذا باعث شد که روستاییان رو به خوردن عنکبوت بیاورند! البته، امروزه گردشگران نیز می‌توانند این حیوانات را که در ادویه و سیر سرخ شده‌اند، از دستفروشان تهیه کنند! جالب این که عنکبوت ها کاملا دست نخورده‌اند و همچنان نیش و پاهایشان به بدنشان متصل است!

Fried spiders

Fried spiders

 

۷- ماهی پوفر (Fish Puffer)
این ماهی به شدت در ژاپن پرطرفدار است. این ماهی به شدت سمی است و برای آن پادزهری نیز وجود ندارد. تنها سرآسپز‌ها تعلیم دیده و مجرب می توانند بخش غیر سمی آن را برای خوردن آماده کنند.

Fish-puffer

Fish-puffer

۶- اختاپوس زنده (Live octopus)
خوردن اختاپوس در سرتاسر جهان معمول است. اما، خوردن هشت‌پا در حالی که زنده است و روی بشقابتان دست و پا می‌زند، خود چالش بزرگی است!

Live octopus

Live octopus

۵- کوپی لواک(Kopi Luwak)
این قهوه مخصوص قبلا یک بار مصرف و هضم شده است. نوعی چهارپا که لواک خوانده می‌شود، ابتدا دانه های قهوه را خورده، هضم کرده و دفع می کند و مردمان اندونزی، این محصول هضم شده را به عنوان قهوه ای خاص استفاده می کنند.

Kopi Luwak

Kopi Luwak

۴- قلب مرغ دریایی پافین (Puffin)
در رسوم مردمان ایسلند، معمول است که قلب این پرندگان درست بعد از کشته شدن، در حالی که هنوز گرم است، خام خورده شود. این رسم در قسمت های غربی این جزیره معمول‌تر است.

Puffin

Puffin

۳- نوشیدنی مار (Drink snake)
وقتی که در ویتنام به شما نوشیدنی تعارف می شود، بهتر است مواظب باشید. ممکن است از شما بپرسند:” آپ پرتقال میل دارید یا نوشابه و یا نوشیدنی مار؟” داستان از این قرار است که ویتنامی‌ها ماری سمی را در نوشیدنی برنج برای مدتی طولانی نگه می‌دارند و طی این فرایند، سم مار از بین می رود.

Drink snake

Drink snake

۲- کاسو مارزو (Casu Marzu)
کاسو مارزو Casu marzu که در زبان ایتالیایی پنیر فاسد معنی میدهد، نوعی پنیر است که در مناطق کوهستانی جزیره ساردینیا ایتالیا توسط روستائیان از شیر گوسفند تهیه میشود. کاسو مارزو از تخمیر نوعی پنیر بنام Pecorino Sardo توسط حشره ای موسوم به Piophila casei یا مگس پنیر تولید میشود.

روستائیان پنیر پکورینا را در فضای آزاد قرار میدهند تا مگس پنیر در آن تخم گذاری کند. پس از مدتی تخم ها تبدیل به لارو شده و چربی پنیر را تجزیه میکنند و درحقیقت پنیر به نوعی تخمیر میشود.

پنیر حاصل از این فرایند بسیار نرم و لطیف و حاوی مایعی است که به آن lagrima یا اشک میگویند، در این زمان لاروها به صورت کرم هایی سفید و طول ۸ میلی متر در پنیر دیده میشوند که میتوانند تا ۱۵ سانتیمتر در هوا بپرند، بنابراین کسانی که قصد دارند کاسو مارزو را همراه با کرم مصرف کنند باید دست خود را بر روی ساندویج قرار داده تا مانع برخورد کرم ها با چشمشان شوند.

اهالی ساردینیا کاسو مارزو را برش زده و با نان چرب محلی که pane carasau نامیده میشود. تا زمانی که کرم ها در پنیر زنده باشند پنیر سالم است و در غیر این صورت پنیر فاسد و غیر قابل مصرف است. خطرات دیگری هم مصرف کنندگان این پنیر را تهدید میکند مانند: آلرژی به کاسو مارزو و خطر زنده ماندن کرم ها در دستگاه هاضمه کسانی که اسید معده ضعیف دارند که منجر به دردهای شکمی و خونریزی می شود. در هر حال این پنیر از سوی وزارت بهداشت ایتالیا ممنوع اعلام شده و روستائیان تنها برای مصرف خود و تقاضای بازار سیاه بصورت پنهانی اقدام به تولید آن میکنند و شما می توانید آن را دو برابر قیمت پنیر پکورینا از بازار سیاه خریداری کنید.

Casu Marzu

Casu Marzu

۱- بالوت (Balut)
رتبه نخست فهرست ما، این غذای فیلیپینی است. در نگاه اول، تخم مرغی معمولی هستند. اما، در حقیقت، این ها جنین جوجه هستند که تا مرحله‌های نهایی رشد یافته اند و پا، پر و نوک دارند!

Balut

Balut

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی