نخستین مرکز فرآوری و عرضه آجیل و خشکبار کشور در مشهد

آجیل و خشکبار

نخستین مرکز فرآوری و عرضه آجیل و خشکبار کشور، روز یکشنبه در شهرک طوس مشهد به بهره برداری رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در آیین افتتاح این مرکز، دلیل افتتاح چنین مرکزی را ظرفیت و قابلیت بالای استان در این بخش عنوان و اظهار کرد: اگر امروز زعفران و پسته ایران در بازارهای جهانی به فروش می رسد، صرفا به دلیل ارزش غذایی این محصولات نیست بلکه بخش زیادی از این رشد را مدیون تجار و بازرگانان و تلاش های آنان هستیم.
مجتبی مزروعی با اشاره به اهمیت صدور محصولات بخش کشاورزی به خارج از کشور، گفت: امروز باید توسعه بازرگانی در اولویت کارهای این مجموعه قرار گیرد، زیرا موتور حرکت تولید به واسطه فعالیت بازرگانان رقم می خورد.
این مسئول گفت: محصولاتی مانند کشمش از جمله محصولات خوب و فراوان استان خراسان رضوی است اما لازم است برای صدور این قبیل محصولات و بسته بندی مناسب آن بیش از پیش کار شود.
وی تاکید کرد: البته در این زمینه نیاز به تکنولوژی، ابزار و سرمایه وجود دارد و امیدواریم در دوران پساتحریم در این بخش فعالیت های مناسبی رقم بخورد.
مزروعی از جمله مهمترین مشکلات حوزه کشاورزی را فقدان مراکز تجاری و بازاریابی برای تولیدات دانست و افزود: با این شرایط در سال گذشته بیشترین رشد استان خراساتن رضوی در بخش کشاورزی رقم خورده است.
وی افزود: در جلسه اخیر با مدیر ارشد دولت در استان اعلام شد که تنها رشد مطلوب در میان بخش های اقتصادی استان مربوط به بخش کشاورزی بوده که از ۲۳ درصد به ۲۸ درصد رشد رسیده است.
مدیرعامل نخستین مرکز فرآوری و عرضه آجیل و خشکبار خراسان رضوی نیز گفت: این مرکز در زمینی با گستره پنج هزار متر مربع شامل کارخانه فرآوری و بسته بندی محصولات، سوله و مرکز فروش ایجاد شده است.
مهدی پیروزه پور اظهار کرد: این مرکز به تجهیزات نوین و روز جهان و نیز تجهیزات سنتی مجهز است و بسته به تقاضای بازار، روزانه ظرفیت فرآوری و بسته بندی ۱۵ تا ۲۰ تن انواع آجیل و خشکبار را دارد.
وی با بیان اینکه راه اندازی این مجموعه برای ۶۰ نفر ایجاد اشتغال کرده، گفت: فروشگاه عرضه آجیل و خشکبار این مرکز بیش از ۳۰۰ مت مربع مساحت دارد.
کلانشهر مشهد دومین اتحادیه بزرگ صنف آجیل و خشکبار کشور را در خود دارد که دارای هزار و ۲۰۰ عضو، ۲۸۰ واحد فرآوری، ۱۵۰ واحد عمده فروشی و ۷۰۰ واحد خرده فروشی است.
مشهد انحصار تولید تخمه جابانی(ژاپنی) و آلوخشک جهان را دارد و ۵۰ درصد از تولیدات انجیر خشک استان فارس که از مرغوبیت و محبوبیت خاصی در ایران برخوردار است توسط صادر کنندگان مشهدی به خارج از کشور ارسال می شود.
ایرانیان سالانه ۴۰ هزار تن آجیل و خشکار مصرف می کنند که از این میزان حدود ۱۵ هزار تن در خراسان رضوی مصرف می شود و بر این اساس مشهدی ها در خرید آجیل و خشکبار رکورددار هستند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی