فواید مصرف بادام برای زنان باردار

بادام

به گفته کارشناسان، خوردن بادام خیسانده شده در ابتدای صبح توسط زنان باردار، هم برای نوزاد و هم برای خود مادر بسیار مفید است.

کارشناسان توصیه می کنند خوردن هر روز صبح ۵ یا ۶ بادام خیسانده شده در داخل آب و سپس کَندن پوست آن بسیار برای سلامت نوزاد و مادر مفید است.

به گفته محققان مصرف روزانه بادام توسط مادر موجب کاهش احتمال بروز آلرژی در نوزاد می شود. طبق مطالعه محققان دانمارکی، مصرف مغزیجات درختی، از جمله بادام درختی، در طول دوره بارداری موجب کاهش احتمال ابتلا نوزاد به آلرژی هایی نظیر آسم یا سایر بیماری های تنفسی بعد از تولد می شود.

همچنین از آنجائیکه بادام منبع غنی کلسیم است به کاهش بروز مسمومیت های ناشی از بارداری در مادر کمک می کند و باعث می شود نوزاد استخوان ها، دندان ها و سیستم عصبی قوی تری داشته باشد. همچنین به کاهش کلسترول LDL و حفظ سلامت قلب کمک می کند.

به گفته محققان، از آنجائیکه بادام منبع غنی فیبر است به کاهش علائم یبوست که در طول دوره بارداری رایج است نیز کمک می کند.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2019 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی