انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه تئوری- عملی فرمولاسیون محصولات غذایی

انجمن علوم و صنایع غذای ایران  اقدام به برگزاری دوره آموزشی دو روزه تئوری- عملی فرمولاسیون محصولات غذایی- بهبود عطر و طعم در تاریخ ۱۴ و ۱۵  بهمن ماه ۹۴ با تدریس مهندس حسن کاکویی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی ورودی رتبه اول کشوری و خروجی رتبه اول دانشگاه و کارشناس وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و مسئول آموزش اداره کل نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی  سازمان غذا و دارو می باشند.

سرفصل های دوره ” فرمولاسیون محصولات غذایی- بهبود عطر و طعم ” شامل ارائه ۱- تعاریف، ۲- اشکال فلیور، ۳- منابع فلیور در غذاها ، ۴- مشخصات فلیور ، ۵- فاکتورهای موثر بر ایجاد و بهبود فلیور ، ۶- ایجاد فلیور ، ۷- فلیورهای ایجاد شده توسط واکنش ها ، ۸- فلیور های تولید شده توسط فرآیندها ، ۹- برهم کنش ترکیبات فلیور با ترکیبات اصلی غذا، ۱۰- تولید فلیور توسط بیوتکنولوژی ، ۱۱- تثبیت فلیور محصولا غذایی ، ۱۲- فلیور محصولات غذایی مختلف خواهد بود.

هزینه دوره ۳/۴۰۰/۰۰۰ ریال  ( سیصد و چهل  هزار تومان ) و نحوه ثبت نام از طریق  واریز وجه دوره به شماره حساب  ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و فاکس فیش مربوطه به شماره  ۴۴۲۹۳۴۱۴  همراه با درج  نام و نام خانوادگی و شماره موبایل  و شماره کد ملی و رشته  تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه معتبر از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی و گواهینامه مورد تایید سازمان غذا و دارو  ، هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه فصلنامه علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا

محل برگزاری دوره آموزشی  انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به آدرس  تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲

همچنین علاقه مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ و ۴۴۲۹۲۸۵۱  تماس حاصل نمایید.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی