آیا میگوی کریل حلال است؟

میگو کریل

کارشناسان موسسه حلال جهانی پس از یک کار پژوهشی در مورد آناتومی و ویژگی های این آبزی، میگو بودن آن را احراز و در اختیار مراجع عظام و دفتر استفتائات مقام رهبری قرار داد و نتیجتا با تأکید بر میگو بودن این آبزی حلیت آن و محصولات منتج از آن را بدست آورد.

یکی از وظایف پژوهشگران و موسسات پژوهشی و دانشگاهی، همراهی کارشناسی با فقیهان برای یافتن راه حل ها در مورد مسائل جدید (مسائل مستحدثه) و نیازهای معاصر در زندگی مردم است. نمونه های این موضوعات در صنایع غذایی را می توان محصولات ژنتیکی و افزودنی های حاصل از کشت میکربی و فلس داشتن انواعی از ماهیان استروژن و خاویاری و در پزشکی محصولات حاصل از شبیه سازی سلولی نام برد که نظرات کارشناسان راهگشای حلیت در فتاوای فقها بوده است. یکی از همین موارد، پژوهش در مورد میگوی کریل است که محصولات حاصل از آن هم در داروسازی ها و هم مکمل های غذایی امروز مصرف گسترده ای پیدا کرده و درمان بسیاری از بیماری ها و نابسامانیهای ارگانیکی و تغذیه ای است. میگوی کریل، یک آبزی از شاخه بندپایان و زیرشاخه سخت پوستان و رده نرم زرهیان و رسته یوفاسیا Euphausiacea و خانواده میگوست که در آب های اقیانوس جنوب نشو و نما داشته و از نظر کارشناسان و آبزی شناسان ویژکی هایش کاملا منطبق بر میگو هاست. از آنجا که در فقه شیعی از آبزیان فقط ماهیان فلس دار و میگوها حلال هستند پاسخ حلیت میگوی کریل بلحاظ انطباق ویژگی های این آبزی با مشخصات میگوها هم از نظر علمی و هم عرفی در نظر کارشناسان جای می گیرد. کارشناسان موسسه حلال جهانی پس از یک کار پژوهشی در مورد آناتومی و ویژگی های این آبزی، میگو بودن آن را احراز و در اختیار مراجع عظام و دفتر استفتائات مقام  رهبری قرار داد و نتیجتا با تأکید بر میگو بودن این آبزی حلیت آن و محصولات منتج از آن را بدست آورد. گفتنی است این پژوهش ها توسط موسسه حلال جهانی پیش از این در مورد رنگ های خوراکی و طبیعی کارمن که حاصل از رنگ نوعی از پروانه و حشره  در مزارع کاکتوس درامریکای جنوبی است و در صنایع شیرینی و شکلات و بستنی و سایر خوراکی ها کاربرد بسیاری دارد، انجام و پس از تحقیق و استفتا از مراجع عظام حلیت آن احراز و در اختیار مراجع حاکمیتی قرارگرفت.

Digg twitter Facebook cloob Delicious Stumble Upon Google plus Facenama Linkedin Balatarin

مطالب پیشنهادی / مشابه :

درباره نویسنده

835 مطلب نوشته است .

حامد غفاری هستم 28 ساله عاشق آی تی و اینترنت لیسانس نرم افزار و یک سالی هست وارد صنایع غذایی شدم و وارد تولید مواد غذایی شدم. میخوام بیشتر تو این بازار باشم و اخبار این صنعت رو نشر بدم.

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 مجله صنایع غذایی ایران. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی